Paramotor över Skrea Strand 25/7

Image

Det blev ett sent flyg. Helt vindstilla och nästan 25 grader i luften klockan 21. Jag fick springa utav tusan för att lyfta. Såklart slog jag i vaden i den vassa foten på buren. Den måste jag modda illa kvickt, eller tja, jag har tid då det är fulväder på gång.

Jag såg att chasecamen snodde in sig och hängde snett. Men det var inte aktuellt att landa och göra om. Glad att jag lyckades komma upp över huvud taget.
Det visade sig vara rätt OK. För jag testar Instagram TV lite och där ska det ju vara 9:16-format 😀

Det var ett guldflyg. Jag flög rätt lågt och vinkade tillbaka på folk på stranden och i vattnet. Vindstilla så man såg ringar kring de badande. Jag rundade bryggan och flög tillbaka. Då kom jag på att det nog kommer bli till att springa fort vid landning också. full fart på benen där också, ja!